Доставка

Всички онлайн поръчки се доставят с куриерски фирми "Еконт" или "Спиди" в срок от 24 часа, освен в натоварени периоди като Коледа, Нова година, Великден - периодът на доставка е от 2 до 3 работни дни.

Има опция доставка до адрес на получателя или доставка до офис на куриера. Заплащането е при получаване на заявката чрез услугата наложен платеж. Сайтът ще Ви изпрати имейл за статуса на Вашата поръчка. Когато Вашата поръчка пристигне за разнос от куриерската фирма, Вие ще получите sms на телефона. Важно е да проверите верността на Вашите адрес и телефон преди да изпратите заявката към Сайта.

За някои от градовете вече е достъпно изпращане до автомат за получаване, което е денонощна услуга. Пести време и пари и има денонощен достъп.

За Енкоматите на "Еконт" (автоматична пощенска станция) има 10% отстъпка от цената на основната услуга за куриерски услуги. Трябва да се сканира QR кода или да се въдведе ПИН кода на екрана. Плаща се с банкова карта, ако пратката е за Ваша сметка или имате наложен платеж. Автоматите (АПС) на "Спиди" се намират на удобни места в търговски вериги и молове в различни градове на страната и също са възможна опция за доставка. За да получите пратка от Спиди Автомат трябва да имате 9-цифрен ПИН код, получен чрез SMS, който ще Ви бъде изпратен от сайта, ако изберете тази опция. Внимание: услугите "Отвори" или "Тествай" не са приложими при доставка чрез автомат.

Когато избирате опция доставка до адрес, моля ВЪВЕЖДАЙТЕ ТОЧНО АДРЕСА ЗА ДОСТАВКА, а в КОМЕНТАР може да посочите с кой куриер желаете да Ви бъде доставена поръчката и кога.

Когато избирате опция "Бърза поръчка", попълнете точно Вашия телефонен номер!

При непълен телефонен номер и неточни данни за контакт, поръчката Ви не може да се изпълни.

 

Уважаеми клиенти,

Поради служебно пътуване в чужбина и профилактика на сайта, в периода 24.04.2024 г. - 06.05.2024 г., няма да се обработват поръчки.

Във връзка с предстоящите празници Ви информираме за работното време: 

Поръчки до 20.04.2024 г. (събота), ще обработваме със срок на доставка 22 и 23.04.2024 г.  

Поръчки на 24.05.2024 г. (петък), ще обработваме със срок на доставка 27.05.2024 г. 

Весели празници!